Top

Vertellen wie je écht bent is de basis van je marketingactiviteiten. Laat dat zien!
Waarom een strategisch online marketingadvies?
  • Wil je als bedrijf meer omzet realiseren?
  • Of wil je nieuwe klanten werven?
  • Groei je in marktaandeel?
  • Speel je voldoende in op de trends in de markt?
  • Bereik je jouw klanten voldoende?
  • Heb je een nieuw product en wil je die in de markt zetten?

Bedrijven laten hier vaak nog kansen liggen en dat is zonde. Omdat de wereld steeds complexer en hectischer wordt en het gebruik van media verschuift van traditionele naar online kanalen, is strategisch online marketingadvies een waardevolle manier om je doelstellingen te realiseren.

Wat ik hierin voor je kan betekenen!

Jij weet wat je wilt, je kent je bedrijf en je klanten! Met mijn kennis van strategische marketing, marketingcommunicatie en offline en online marketing geef ik gerichte adviezen, toegesneden op jouw behoefte en wens. Dat leidt tot meer omzet, meer klanten en meer bekendheid.

Om dat doel te behalen kan ik een specifiek marketingadvies of een volledig strategisch online marketingadvies uitvoeren. Bovendien kan ik ook een strategisch marktonderzoek doen, een marketingactiviteiten plan schrijven, een online-marketingplan schrijven of een marketingscan uitvoeren.

Met een marketingscan geef ik bijvoorbeeld een concreet advies hoe je, je website zo aansprekend mogelijk inricht en hoe je bezoekers verleidt om door te klikken. Kortom met een strategisch online marketingadvies, hoe uitgebreid ook, kun je een gerichte boost aan je business geven.

Voor Create heb ik het strategisch marketing advies verzorgt dat onderdeel van de basis is voor het succesvolle Alkmaarse IT bedrijf. Ik kom graag met je in gesprek over wat ik voor jou kan betekenen. Neem hieronder contact met mij op. 

Hoe ik het aanpak:
  1. Oriënterend gesprek. Door goed te luisteren naar wie je bent, waar je organisatie voor staat en wat je doel is, maak ik een eerste scan. Centraal staat wat je bedrijf, product of dienst onderscheidend maakt. Dit gesprek vormt de basis voor een voorstel.
  2. Voorstel schrijven. Op basis van het gesprek en je behoefte maak ik een voorstel. Belangrijk is dat je je in dit voorstel herkent.
  3. Uitwerking voorstel tot plan. Indien het voorstel voldoende aansluit op je wensen, start ik met de uitwerking. Afhankelijk van je wensen leidt dit tot een strategisch online marketingadvies, een marketingonderzoek of marketing activiteitenplan.
Zelf doen of uitbesteden?

En de implementatie? Die kun je uiteraard zelf uitvoeren, maar ik kan dit ook voor je uit handen nemen. Kijk ook eens op mijn aanbod in pakketten waarbij ik fotografie en strategisch online marketingadvies combineer. Voor jou wel zo makkelijk. Meer informatie, klik hier voor de combinatiepakketten.

Met deze marketingactiviteiten kan ik je helpen;
[mkdf_button size=”” type=”” hover_type=”” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”600″ text=”Laten we koffie drinken” link=”https://www.martijnvoorhout.com/contact/” hover_color=”#61e045″]