Top
Content marketing met als basis fotografie om je verhaal te vertellen. Deze combinatie bespaart tijd en geld!

Met de combinaties tussen fotografie en content marketing zorg ik voor gemak voor jou als klant. Dat doe ik door je bedrijfsverhaal in pakkende beelden te vertalen én door een content marketing strategie te verzorgen zodat je verhaal verteld wordt op social media. Op die manier kun jij je focussen op het ondernemen.

Pakket f2.8 Onderwerp scherp. Martijn Voorhout fotografie
Pakket Diafragma f2.8: Onderwerp scherp

Met dit pakket heb je het onderwerp scherp en is de rest gehuld in een mooie onscherpte die je zelf kunt invullen. Jij kiest uit één van de twee disciplines.

 

  • Content marketing: Ik maak een korte inventarisatie van je verhaal. We maken één afspraak waarbij ik luister, noteer en bedenk. Daarna vertaal ik het resultaat van het deskresearch marktonderzoek naar een content marketingstrategie. Dit bestaat uit enkele pagina’s, waarin de hoofdpunten worden genoemd, en een opsomming van mogelijke marketingactiviteiten.

Of

  • Fotografie: vooraf aan de fotografie opdracht luister ik naar je verhaal. Ik gebruik fotografie om je verhaal te verbeelden. De fotografie kan bestaan uit een (reeks) portretten, een reportage over je dagelijkse werkzaamheden of productfotografie. Uiteindelijk is het doel om waardevolle aandacht te vestigen op je product, dienst of onderneming.

 

Voor doe-het-zelvers

Een pakket voor doe-het-zelvers. Het bevat de kern, de rest doe je zelf. En daar is niks mis mee.

Portret fotografie Martijn Voorhout Fotografie
Pakket Diafragma f8: Meer focus

Hiermee vestig je meer focus op het onderwerp, maar blijft er een mooie onscherpte over, waarin je zelf je verhaal kwijt kunt. Dit is een flexibel pakket met daarin de volgende onderdelen:

 

  • Content marketing strategie plús activiteitenplan; Ik maak een inventarisatie van je verhaal. Ik luister, noteer en bedenk. Dit resultaat van het marktonderzoek vertaal ik dan naar een (online) marketingstrategie. Hierin neem ik ook het marketingactiviteitenplan op.
  • Pakkende fotografie; Met fotografie verbeeld ik je verhaal. De fotografie kan bestaan uit een (reeks) portretten, een reportage over je dagelijkse werkzaamheden of product reclame fotografie. Het doel is om waardevolle aandacht te vestigen op je product, dienst of onderneming.

 

Je doet nog een beetje zelf.

Met dit pakket houd je een deel in eigen hand. Dit deel kun je op je eigen creatieve manier invullen.

Martijn Voorhout Fotografie Pakket f22
Pakket Diafragma f22: Alles scherp!

Dit meest uitgebreide pakket biedt een volledige scherpte. Omdat ik de  marketingscan, het marktonderzoek, de content marketingstrategie uitvoer. Hieruit komen creatieve marketingactiviteiten met gerichte oplossingen. Ik vertaal het bedrijfsverhaal naar aansprekende foto’s. De uitvoering van de acties wordt gemonitord en na overleg bijgestuurd.

  • Een uitgebreid marktonderzoek; Ik maak een inventarisatie van je verhaal. Ik luister, noteer en bedenk. Het resultaat van het marktonderzoek vertaal ik naar een (online) content marketingstrategie. Hierin neem ik ook het marketingactiviteitenplan op.
  • Pakkende fotografie; Met fotografie verbeeld ik je verhaal. De fotografie kan bestaan uit een (reeks) portretten, een reportage over het bedrijf of product reclame fotografie. Het doel is om waardevolle aandacht te vestigen op het product, de dienst of onderneming. De foto’s worden gebruikt in online en offline uitingen.
  • Uitvoering marketingactiviteiten; Ik voer (delen) van het activiteitenplan uit en besteed daar maandelijks een aantal uur aan. Denk hierbij aan het bijhouden van social media, het leveren van input voor de nieuwsbrief, het versturen van de nieuwsbrief en het optimaliseren van de overige media. We spreken van tevoren af hoeveel tijd ik hieraan besteed.
  • Controleren en bijsturen; Na de implementatie houd ik het resultaat scherp in de gaten. Worden de doelstellingen behaald? Is er bijsturing nodig? Hier krijg je periodiek een samenvatting van.
Alles uitbesteden geeft je focus

Met dit pakket voer ik de content marketing activiteiten voor je uit en zorg ik voor pakkende fotografie. Hierdoor kun jij je focus volledig leggen op je onderneming.

Wil je meer van mijn werk zien?

Nu we het over alle mogelijke combinaties hebben, wil je natuurlijk ook wat resultaten zien. Kijk dan ook eens op mijn portfolio pagina om meer voorbeelden te zien van mijn fotografie. Of kijk eens op Create, Bregman Makelaardij of Sterk in Media voor mijn werk in de praktijk.

De pakketten zijn bedoeld om een indruk te geven van de mogelijkheden. Offertes op maat zijn uiteraard ook mogelijk! Neem contact op voor meer informatie.

[mkdf_button size=”huge-full-width” type=”solid” hover_type=”solid” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”800″ text=”Neem contact op” link=”/contact” color=”#ffffff” hover_color=”#ffffff” hover_background_color=”#060ae8″ border_color=”#dd8a0d” hover_border_color=”#060ae8″ background_color=”#dd8a0d”]