Top
Regio Alkmaar Magazine voor ondernemers in de regio groot AlkmaarZakelijk groepsportret van het team van Vermogensbeheer van Rabobank Alkmaar e.o.

Voor het team van vermogensbeheer van Rabobank Alkmaar e.o. zijn groepsfoto’s gemaakt als begeleiding bij een artikel in het Regio Alkmaar Magazine. De foto’s zijn gemaakt in de sociëteit de Dieu in Alkmaar. Een prachtig gebouw met de juiste uitstraling voor het team vermogensbeheer en bovendien een ontmoetingsplek voor een deel van de doelgroep van Vermogensbeheer. Een voorbeeld van de online publicatie vind je hier.

Team vermogensbeheer staat voor vertrouwen en deskundigheid

Het team van vermogensbeheer is in verschillende samenstellingen gefotografeerd in het pand van de Dieu. Met de foto’s wordt de boodschap verteld van een vertrouwen, deskundig en discreet team. Het team van vermogensbeheer staat voor het zorgvuldig omgaan met het vermogen van de doelgroep en het adviseren van het juiste financiële advies. De foto’s zijn onder andere gepubliceerd in het RAM en op de eigen online media van Rabobank Alkmaar e.o. Kijk hier voor meer publicatie voorbeelden