Top
Portfolio fotografie Martijn Voorhout Fotografie

In dit portfolio vind je een deel van mijn fotografie die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. Ik ben van mening dat kwalitatieve, aansprekende en originele fotografie ‘vertelt’ wie jij bent of waar jouw bedrijf of organisatie voor staat. Ik wil vaak als eerste weten wat je met de foto’s wilt. Wat is je boodschap is en waarvoor je het wilt gebruiken. Als ik dat weet kan ik de foto’s maken die jouw verhaal het beste vertellen. Mijn onderscheid is de combinatie tussen mijn marketingachtergrond en mijn fotografische achtergrond. Zo kan ik de foto’s de juiste commerciële waarde geven. Wil je meer weten over mij, kijk dan even hier

Portfolio: Portretten

Bij een portret foto zorg ik dat jij, als geportretteerde, je prettig voelt. Ik geef je alle ruimte en zorg dat je op je gemak bent. Ondertussen maken we foto’s, kletsen wat, stellen het licht bij. Het gaat bijna vanzelf. Zo sta jij op de foto zoals je echt bent.

Portfolio: Bedrijfsfotofotografie

Met mijn brede ervaring in, en kennis van marketing en fotografie vertaal ik je bedrijfsverhaal in commercieel bruikbare fotografie. Zo laat ik jou bedrijf op de best mogelijke manier zien.

Portfolio: Vrij werk

Ik ben altijd geïnteresseerd in het verhaal achter de mens of het evenement. Vaak zit daar passie, doorzetten en overtuiging in. Dat fotografeer ik in mijn vrije werk.

Meest recente werk vind je op mijn social media kanalen.

Het portfolio laat een deel van mijn fotografie zien. Op mijn social media kanalen vind je meer recent fotografie werk. Kijk op Instagram of Facebook. Sinds 2018 werk ik samen in het bedrijf Beeldloods. Daar zie je ook recent werk.

Benieuwd naar mijn portfolio?

Vul hier je gegevens in en download de PDF.